DAKISOLATIE

Heeft u ooit al overwogen uw dak te laten isoleren? Dakisolatie is namelijk de ideale manier om uw energiekosten serieus te verlagen. Bovendien zorgt het voor minder geluidshinder en temperatuurswisselingen en is het milieuvriendelijk. Waarop wacht u dus nog?

Kris Hermans plaatst dakisolatie bij zowel nieuwbouw als renovatie.

NIEUWBOUW

Een nieuwbouwdak wordt afgewerkt met spijkerflenzen. U heeft de keuze uit verschillende kwalitatieve merken, waaronder Rockwool, Isover en Knauf.

RENOVATIE

Bij een renovatie heeft u de mogelijkheden uit verschillende soorten afwerkingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een afwerking met Isocomfort (Isover) of Rockflex (Rockwool). Het grote voordeel van dit type isolatie is dat het isolatiescherm zowel 100 % passend als sluitend kan aangebracht worden, ook bij onregelmatige keperafstanden. Een apart dampscherm behoort tevens tot de mogelijkheden (PE-folie of Delta Reflex).

Een andere optie is het plaatsen van een Sarkin dak. Bij dit type isolatie wordt de isolatie boven op het dak geplaatst, waardoor er geen thermische onderbreking is. Bij deze methode werken wij wederom met enkel de beste merken, zoals Kingspan en Powerroof van Recticel.

Weet u niet goed welke methode te kiezen? Hieronder vindt u enkele van onze realisaties. Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte aan te vragen? Neem dan contact op via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.


Back to Top